Wilde eend in de snelkookpan

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de eenden met zout en peper. Verwarm de boter in de snelkookpan en bak hierin de eenden rondom bruin. Blus met de wijn, de cognac en de bouillon en voeg de gehakte ui toe. Sluit de pan en breng het geheel onder druk. Laat dit 25 minuten koken en laat de pan onder koud water afkoelen. Neem de eenden uit de pan en bind het vocht met de aangemengde maïzena. Voeg de abrikozen toe en verwarm dit nog ongeveer 5 minuten. Eend met abrikozensaus, witlofschotel uit de oven met geraspte kaas en gekookte aardappelen. Tip: Vervang abrikozen door tuttifrutti en garneer met geraspte kaas.

Wilde eend in de snelkookpan is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn in dragon-roomsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
In kokosmelk gestoofde Indonesische runderlappen
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jota (soep met cannellinibonen)
35 min
Bekijk recept
Ouderwetse Hachee
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept