Wilde geflambeerde eendenfilets

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de filets met zout en peper. Verwarm de 35 gr. boter in een pan en schroei hierin de filets aan beide zijden dicht. Neem de filets uit de pan en voeg de ontpitte vruchten in schijfjes toe. Neem de vruchten uit de pan en leg deze op een verwarmde schaal. Voeg de overige boter toe aan de pan en verwarm deze opnieuw. Bak de eendenfilets aan beide zijden bruin (ca. 4 minuten per zijde). Neem de eendenfilets uit de pan en leg ze op de schaal met vruchten. Verwarm de cognac in een metalen soeplepel, steek de cognac aan en giet de brandende cognac over de filets op de schaal. Wilde geflambeerde eendenfilets met gekookte broccoli, stoofpeertjes en gebakken aardappelschijfjes.

Wilde geflambeerde eendenfilets is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenfilet, salade van voorgekookte tarwe, verse kruiden, gedroogd fruit en truffelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborstfilet met brunoise van winterse groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept