Wildsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gebruik na de bereiding van het vlees direct dezelfde pan. Bak de gesnipperde ui, de gemengde paddestoelen en een geperst teentje knoflook kort in braadjus. Voeg tomatenpuree toe en laat op zacht vuur 2 minuten 'ontzuren'. Blus af met rode port en balsamico azijn en laat inkoken tot 1/

2. Voeg wildbouillon toe en rozemarijnblad. Laat geheel inkoken tot 1/2 en roer van het vuur het klonje roomboter erdoorheen. Eventueel op smaak maken met zout en peper. Niet meer laten koken!

Wildsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met rodekool en balsamico
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met wildsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsaus
10-20 min -
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met rodekool en balsamico
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met wildsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsaus
10-20 min -
Bekijk recept