Wildsaus met spekkoek

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de karkassen bruin in een passende pan, voeg de bacon toe. Doe dit in een soeppan. Voeg het bouquet toe in de net gebruikte pan en roer het aanbaksel los. Doe de tomatenpuree erbij en bak even mee. Blus af met de rode wijn en laat alle smaken loskomen. Doe de resterende ingrediënten in de soeppan. Voeg hier bij voorkeur een kalfsfond aan toe of koud water totdat alles net onder staat. Breng aan de kook en schuim het af. Laat de fond ongeveer 4 uur trekken. Passeer de fond en kook verder in tot hij lekker vol van smaak is. Breng eventueel op smaak met zout, peper en klontje roomboter. De saus mag niet meer koken.

Wildsaus met spekkoek is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spekkoek
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Spekkoek met pisangroom
50 min Gebak
Bekijk recept
Speculaasparfait
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Spekkoek
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met rodekool en balsamico
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met wildsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsaus
10-20 min -
Bekijk recept