Willebroekse schep (paardestoofvlees)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een pan en bak het vlees. Kleur de uien vervolgens goed geel en bevochtig met het bier. Smeer mosterd en confituur op het brood en leg het boterhammetje erbovenop. Kruid met een weinig peper, zout en muskaatnoot. Leg er ook het kruidentuiltje bij. Breng aan de kook en stoof zachtjes gaar. Roer regelmatig tijdens het stoven. Voeg er ondertussen ook de bottere chocolade aan toe. Meestal volstaat een mespuntje ruimschoots. Naar het einde toe zal het brood volledig opgestoofd zijn. Controleer de dikte, bind en kruid eventueel bij.

Willebroekse schep (paardestoofvlees) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Willebroekse schep (paardestoofvlees)
0 min
Bekijk recept
Belgisch Stoofvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Willebroekse Schep (stoofvlees)
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Willebroekse Schep (stoofvlees)
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Willebroekse schep (paardestoofvlees)
0 min
Bekijk recept