Winterse appeltaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De karamel bereiden (de suiker met 30 ml water goudbruin laten kleuren en dan blussen met de overige 60 ml water). De karamel in een beboterde taartvorm gieten en laten afkoelen. De eidooiers opkloppen met de suiker en de boter. Melk, bloem, maïszetmeel en notenpoeder toevoegen en glad kloppen. Bakpoeder en kaneel onderkloppen. De gehalveerde appels met de bolle zijde op de karamel leggen. Het beslag tussen en op de appels gieten. Afbakken in een voorverwarmde oven gedurende ca. 40 min. Op 180°C. Uit de oven halen, de rand lossnijden en dadelijk omkeren op een schotel.

Winterse appeltaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept
Winterse paella met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-salami schotel recept
Bekijk recept