Winterse soep met raapjes en camenbert

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de groenten en snij ze in grove stukken. Verwijder de korst van de camembert en verdeel in stukjes. Laat in een ruime kookpan de boter smelten. Voeg de grofgesneden ui, wortel en prei toe. Laat gedurende enkele minuten stoven. Leng aan met de kippenbouillon. Voeg de in blokjes gesneden raapjes en aardappel toe. Breng aan de kook, dek af en laat gedurende 20 min. koken. Mix de gare soep heel fijn. Roer er de tarwegraantjes onder en laat gedurende 15 min. op een matig vuur koken. Schenk de hete soep in borden en verdeel over elk bord enkele stukjes camembert. Dien onmiddellijk op . Tip Indien u de kaas voluit wilt proeven in de soep, dan kunt u hem er beter in mixen (toevoegen 2 min. voor het einde van de kooktijd) en wat extra kaas nemen om te garneren.

Winterse soep met raapjes en camenbert is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Crostini Met Rucolasalade
20-30 min -
Bekijk recept
pompoenveloutè met camenbert
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
camenbert broodje met breydelspek
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camenbert En Brie Inleggen In Olie
10-20 min -
Bekijk recept

Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept
Winterse paella met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-salami schotel recept
Bekijk recept