Worstenbroodjes met mosterd en kaas

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak deeg, laat rijzen en sla het in. Rol het gerezen deeg uit tot een lap van 20 x 50 cm. Snijd het in de lengte doormidden. Vorm van het vlees twee lange worsten van 50 cm. Bestrijk deeg met mosterd, strooi helft van de kaas erover en leg op elke halve deeglap een lange worst. Vouw het deeg om de worst en rol het met de palmen van uw handen uit tot 45 cm. Snijd elke rol in zestien stukken. Kerf ze aan de bovenkant in met een mes. Bestrooi ze met de resterende kaas Plaats de broodjes op ingevette bakplaten en laat ze 30 minuten rijzen. Bak ze dan circa 25 minuten in een voorverwarmde oven (220 °C).

Worstenbroodjes met mosterd en kaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept
Roggeworstenbroodjes
30 min
Bekijk recept
Worstenbroodje met spinazie
Hoofdgerecht
Bekijk recept