Gebraden varkenshaasje met kruidenkaas

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de vetstof in een braadpan. Korst het vlees en haal het vervolgens uit de pan. Fruit de sjalotten. Smeer het vlees in met kruidenkaas. Rol het vlees in parmaham. Leg het vlees in de braadpan, blus met een beetje water en laat in de oven nagaren gedurende 15 minuten op 175 °C (Het braden in de oven zorgt ervoor dat het vlees mals en sappig blijft. Je kunt het vlees ook op het fornuis braden). Laat het vlees 10 minuten rusten, snijd het (Hierdoor verliest het gesneden vlees minder sappen).

Gebraden varkenshaasje met kruidenkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept