Gebraden varkenslende met eiermie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de gewone oven voor op 160 graden. Bestrooi de varkenslende met zout. Leg deze met de vette kant naar beneden in een ovenschaal. Braad de lende in een klein uur gaar in de oven. Vermeng in een sauspan de sojasaus met de honing, de mosterd, de geraspte gember en de sesamzaadjes. Breng dit aan de kook en draai het vuur daarna meteen uit. Haal 20 minuten voor het eind van de braadtijd de lende uit d e oven. Giet het vet uit de ovenschaal. Bestrijk de lende met het sojamengsel en zet hem daarna weer in de oven. Kook ondertussen de eiermie gaar. Verhit de sesamolie in een wok en roerbak hierin de gehakte bosuitjes en de gekookte eiermie. Leg dit op een schaal. Snijd het vlees in plakken en leg deze op de mie. Giet de saus uit de ovenschaal erover.

Gebraden varkenslende met eiermie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept