Geflambeerde Victoriabaars met pepersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

strooi zwarte peper over de stukken vis, en druk goed aan met een spatel verhit 1 el olijfolie en 1 el bakboter en bak de vis hierin rondom goudbruin en laat verder gaar worden neem van het vuur en giet de cognac en de porto samen in de pan en flambeer (weg van de dampkap!); opgelet: door de porto krijg je hoge vlammen, dit is normaal neem de vis uit de pan en hou warm zet de pan op een hevig vuur en maak de braadresten los met de kippenbouillon voeg room toe, en laat de saus minimum 2 min inkoken, of tot ze de gewenste dikte heeft (indien light room gebruikt wordt zal de saus nog verder moeten gebonden worden met maïzena-express) proef of de saus genoeg gekruid is en voeg eventueel nog een aantal draaien uit de pepermolen toe en naar keuze een scheutje porto bij deze bereiding passen kroketten en gebakken witloof uitstekend

Geflambeerde Victoriabaars met pepersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept