Gefrituurde visreepjes met tartaarsaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de visfilets in de lengte in lange repen. Strooi de bloem in een bord en kruid met peper en zout. Haal de vis door de bloem. (Je kan de gekruide bloem ook in een plastic zakje doen. Breng vervolgens enkele filets in dat zakje en schud tot de bloem goed verdeeld is rond de visfilets.) Paneer de visfilets met een losgeklopt ei en paneermeel. Druk het paneermeel goed aan. Bak 1 minuut in frituurolie van 180 °C. Laat uitdruipen op huishoudpapier.(Gebruik frituurolie waarin vis gebakken is, niet meer voor andere bereidingen.) Frituur takjes peterselie en laat uitdruipen op huishoudpapier. Serveer met tartaarsaus.

Gefrituurde visreepjes met tartaarsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
Snack
Bekijk recept
Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept