Geglaceerde appelen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng het water en de suiker aan de kook. Leg de appels in het mengsel en laat ze koken. Schik de appels op een schotel om ze te laten drogen. Wanneer ze allemaal gekookt zijn, kan je ze nog eens een voor een in de kokende stroop dompelen. Daarna steek je elke appel op een houten staafje.

Geglaceerde appelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oesterzwamstrudel met noten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Yvette van Boven's geglaceerde wortelgroenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept