Gegratineerde aardappelpannenkoekjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappelen schillen en fijnraspen. De uien pellen, tot moes raspen en mengen met de aardappelen. De eieren erdoor roeren en het geheel kruiden met peper en zout. Intussen boter verhitten in een pan. Een flinke lepel van het mengsel in de pan drukken en de pannenkoek aan beide zijden goudbruin bakken. Vervolgens de pannenkoeken bestrooien met kaas en een paar minuten gratineren in de oven. Tip: de ui kan worden vervangen door een teentje knoflook, meer variatie is mogelijk door stukjes geblancheerde prei, ham of spek aan het mengsel toe te voegen. [b]

Gegratineerde aardappelpannenkoekjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Lefse met gerookte zalm
Voorgerecht
Bekijk recept
Chileense mosselschotel à la Maruja
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept