Gegratineerde visschelpen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de vis en verwijder graten en vellen.Bereid de saus.
- Reinig de champignons en stoof ze met citroensap,vetstof peper en zout.
- Meng de vis in schelpen,in ingevette kleine vuurvaste potjes of vuurvaste schotel.Strooi er gemalen kaas over en laat gratineren in warme oven.
- Dien op met frietjes.

Gegratineerde visschelpen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Retro-menu/Gegratineerde Visschelp
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
gegratineerde visschelp
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde visschelp
Bekijk recept
Vis in schelpen
0 min
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept