Gegrild varkensvlees met abrikozencompote

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de abrikozen, snij ze in twee en haal de pitten er uit. Doe de abrikozen in een pan met een beetje olie en een beetje zout en veel peper. Afdekken en op een zacht vuurtje koken gedurende dertig minuten. Werp af en toe een blik op de pan, maar ga niet te hard roeren om de abrikozen niet helemaal stuk te maken. Draai ze om met een spatel. Snij het varkensvlees diagonaal in twee en leg ze onder een heel warme ovengril. Laat elke kant vijf a zeven minuten grillen. Voeg zout en peper toe. Leg het vlees op een schotel en omring het met de abrikozencompote. een recept van Paule Neyrat.

Gegrild varkensvlees met abrikozencompote is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Ham-kaasschnitzel met Zaanse mosterd
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met roergebakken spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept

Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Prei in vinaigrette & gegrild spek
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept