Gehakt in romige champignonsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Het gehakt mengen met de verkruimelde beschuiten, de peterselie, het eiwit en zout en peper naar smaak. Hiervan vier ballen vormen en ze 30 minuten koel wegleggen.
- In de braadpan het bakvet verhitten en hierin de champignons (in plakjes) bruin bakken. Dan de champignons uit de pan nemen en in het bakvet de gehaktballen rondom bruin braden. De ballen uit de pan nemen, de bouillon en de slagroom erbij roeren en het geheel aan de kook brengen.
- De gehaktballen terugleggen en ze zachtjes in ? 15 minuten gaarstoven. Tot slot de champignons meeverwarmen.
- De eierdooier loskloppen en van het vuur af bij de saus roeren.

Gehakt in romige champignonsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept