Gehaktballetjes in zoetzure saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng het gehakt, de ui, het broodkruim, zout, peper en ei tot een homogene massa en vorm er balletjes van ter grootte van walnoten. Doe de overige ingrediënten, behalve de suiker of zoetstof, in een pan en breng dit aan de kook. Laat het in een gesloten pan gedurende 10 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de gehaktballetjes aan de saus toe en laat ze in ongeveer 10 minuten zachtjes gaar stoven. Breng de saus op smaak met zout, peper en suiker of zoetstof en serveer onmiddellijk. Geef er volkorenpasta of bruine rijst bij en beetgaar gekookte broccoli bij.

Gehaktballetjes in zoetzure saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept