Gekarameliseerde peertjes met witte chocolade, ger

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de peertjes, snijd ze in partjes en verwijder het klokhuis. Smelt de chocolade au bain-marie en rooster de amandelen in een droge pan. Laat de suiker karameliseren in een antiaanbakpan en bak hierin de peertjes goudbruin. Blus met het sinaasappelsap. Eventueel mag je ze kort flamberen met wat Grand Marnier. Schik de peertjes in vier kommetjes en bestrooi ze met de geroosterde amandelen en de sinaasappelrasp. Overgiet ze lichtjes met de gesmolten chocolade en dien op.

Gekarameliseerde peertjes met witte chocolade, ger is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolhapje
15 min-
Bekijk recept
Bloem­kool­stamp­pot met dil­le en ka­bel­jauw­bur­ger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragu met konijnen-gehaktballetjes
Bekijk recept
Ragu met konijnen-gehaktballetjes
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde witlof
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept