Gehaktbrood met kappertjes-pestosaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 200 graden. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan goudbruin.
- Meng het gehakt met de tijm, de fijngemaakte beschuit of paneermeel, de eieren, de helft van de pestosaus, zout, de pijnboompitten en de tomatenpuree. - Doe het gehakt in de cakevorm. Zorg ervoor dat ook de hoeken van de vorm goed gevuld zijn. Bak het vleesbrood in het midden van de oven in 50 minuten.
- Maak intussen de saus door de yoghurt te mengen met de zure room, de rest van de pestosaus, de kappertjes en peper. Het gehaktbrood kan warm worden geserveerd.
- Koud is echter ook heel lekker. Serveer er stokbrood en een groene salade met tomaten bij.

Gehaktbrood met kappertjes-pestosaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept