Geitenkaas met kreeftjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op

200. Verdeel de kaas gelijkmatig over de bakplaat en bak dit in 10 minuten krokant. Snij met een spatel de kaaskoek in 12 ongeveer gelijke stukken. Haal voorzichtig van de bakplaat en laat op keukenpapier afkoelen. Klop 2 eetlepels olie met de azijn tot een dressing. Knip de bieslook erover en schep de sla erdoor. Meng in een andere kom mayonaise, slagroom, ketchup en sherry tot een sausje. Zout en peper naar smaak toevoegen. Dan op een bord een stuk van de kaas, sla erover en bedek met weer een stuk kaas. Dan de rivierkreeftjes erover en verdeel de saus erover en dek af met weer een stuk van de kaas. [b]

Geitenkaas met kreeftjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sint-jakobsschelpen in bladerdeeg
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minicocktail van rivierkreeftjes
10 min Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail met tomaat en avocado
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept