Gegrilde varkenskoteletten met avocadosalsa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de zoete aardappelen in licht gezouten water. Giet ze af en laat ze nog even in de kookpan nadrogen. Plet de aardappelen met een vork. Voeg het basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Meng het citroensap, de citroenrasp en de olijfolie. Voeg vervolgens de chilipeper en de sjalotten erbij. Snij het vruchtvlees van de avocado's in kleine blokjes en meng ze door het oliemengsel. Breng op smaak met peper en zout. Gril de varkenskoteletten in een grillpan, 3 minuten op elke kant en kruid met peper en zout Serveer met de salsa en de geplette zoete aardappelen. Tip: Om te grillen gebruik je bij voorkeur koteletten uit de lage rib of de spiering. Die zijn wat met vet dooraderd en dat smelt tijdens het grillen lekker weg. Het resultaat is lekker mals.

Gegrilde varkenskoteletten met avocadosalsa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met avocadosalsa
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met avocadosalsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse taco's met runderspies, mais en koriander
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept