Gegratineerde scholrolletjes met paprika

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 C. Pureer de paprika's in de keukenmachine of in een hoge kom met een staafmixer. Meng de knoflook, paprikapoeder en oregano erdoor en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Halveer de scholfilets in de lengte en bestrijk ze aan de velkant met de paprikapuree. Rol de filets op, begin aan de smalle kant, en zet de rolletjes naast elkaar in een lage ovenschaal. Schenk de sherry of wijn op de bodem en strooi de kaas over de vis. Laat de scholrolletjes in de oven in 15-20 minuten gaar worden. Lekker met pasta en sperziebonen. Tips: Vervang de gekruide paprikapuree door tapenade van gedroogde tomaatjes. Bestrooi de scholrolletjes met fijn wit broodkruim vermengd met wat olijfolie in plaats van met kaas. Pureer ook de rest van de geroosterde paprika's en meng de puree door de pasta.

Gegratineerde scholrolletjes met paprika is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept