Gemarineerd reegebraad met kastanjes

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het gebraad gedurende 12 uren marineren. Droog het vlees af en pikeer met in reepjes gesneden spek. Korst het vlees in de vetstof, voeg een weinig marinade toe en laat gedurende 40 tot 50 minuten braden in een vuurvaste schotel, voorverwarmde oven van 200°C. Maak een insnijding in de kastanjes en laat ze even bakken in een warme oven. Pel de kastanjes en ontdoe ze van de vliesjes. Stoof ze gaar in een weinig vetstof, aangelengd met bouillon. Neem de reebout uit de kookpan en schik op een schotel. Ontvet de saus en bind met gebroken bloem. Giet de saus over het vlees en dien op met de gestoofde kastanjes.

Gemarineerd reegebraad met kastanjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept