Gemarineerd ribstuk

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

10 cl cognac een beetje opwarmen en er de jenevertbessen in laten trekken gedurende tien minuten het vlees stevig inwrijven met de jeneverbessen en de cognag dan alles in een plastik zak doen ook de vloeistof de zak dichtlassen en het vlees een paar uurtjes laten marineren waarbij men de zak regelmatig even kneedt. het vlees afdrogen en dichtschroeien in een pan, en dan grillen op de BBQ of liever nog naast een vertikale BBQ Het is een Frans recept, de moeite waard.

Gemarineerd ribstuk is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Asado A La Parrilla, Geroosterd Ribstuk
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraden Ribstuk Met Peper En Mosterd
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Met Vijgen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koreaans Ribstuk
10-20 min -
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept