Gemarineerde hazenrug

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Marineer de hazenruggen gedurende 12 uur in een marinade van wijn, water,tijm, laurier, geplette peperkorrels en gekneusde jeneverbessen (in de koelkast). Zeef de marinade, bewaar deze en dep de hazenruggen droog met keukenpapier. Wentel beide ruggen door de bloem, vermengd met zout en peper. Bak het kleingesneden spek uit in een langwerpige pan en bak hierin rondom de hazenruggen bruin. Voeg de boter, de gehakte uien en de marinade toe. Sluit de pan en stoof het geheel ca. 20 minuten. Bind eventueel bij met aangemengde bloem en maak het gerecht op smaak af met de bessengelei en Kirsch. Gemarineerde hazenrug in gestoofde bleekselderij en gekookte zilvervliesrijst. Tip: Voeg de bessengelei toe bij het stoven.

Gemarineerde hazenrug is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept