Gemarineerde kalkoenspiesjes

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De kalkoenfilet in 48 blokjes van +/- 3 bij 3 cm snijden.
- In een schaal de olie, de ketjap en de tabasco door elkaar roeren. De kalkoenfilet door de marinade scheppen en 2 uur afgedekt in de koelkast laten intrekken. Af en toe omscheppen.
- Daarna de kalkoenfilet uit de marinade nemen en droogdeppen met keukenpapier.
- Elk plak katenspek in de lengte in 4 reepjes snijden, zodat er 32 reepjes ontstaan. Aan elke spies om en om 3 blokjes kalkoenfilet en 2 opgerolde reepjes katenspek steken.
- De spiezen dun bestrijken met marinade.
- Op een hete barbecue de kalkoenspiezen in +/- 10 minuten gaar en krokant roosteren.
- Tussentijds eenmaal bestrijken met marinade.

Gemarineerde kalkoenspiesjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenspiesjes, salade van kikkererwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kalkoenspiesjes met nectarinecompote
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenspiesjes met Thaise cashewnotensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenspiesjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept