Geroosterde maiskolven

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Haal de draden en bladeren van de verse ma?skolven en kook deze 15 minuten lang in zout water.
- Droog de gekookte ma?skolven goed af. Meng zout en peper door de olie en bestrijk hiermee de kolven aan alle kanten. Grill de ma?skolven 10-15 minuten aan het spit vlak boven het vuur, onder voortdurend draaien. Bestrijk de ma?skolven tijdens het grillen herhaaldelijk met de gekruide olie.
- Leg de ma?skolven op bordjes en serveer er voldoende boter bij, waarmee ze tijdens het afkluiven kunnen worden ingesmeerd.

Geroosterde maiskolven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ingepakte maiskolf
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige maïskolven
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept