geroosterde schouderkarbonades

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng alle ingrediënten voor de marinade goed door elkaar. Snijd de vetrand van het vlees regelmatig in en wrijf de marinade in het vlees. Laat vervolgens het vlees ruim 2 uur in de koelkast marineren. Gril of rooster de karbonades dan in de oven resp. op de barbecue in pakweg 10 minuten gaar. Keer het vlees op de barbecue regelmatig om en bestrijk het (ook in de oven) tussentijds met de marinade. Snijd tot slot de karbonades voor het serveren in stukken en serveer ze met bijvoorbeeld gebakken krielaardappeltjes en gemengde sla.

geroosterde schouderkarbonades is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolastamppot met mosterdkarbonades
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met geroerbakte karbonade en bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept