Gesmoorde fazantenhen met kastanjepuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de kastanjes met een scherp mes kruisgewijs in op de ronde kant. Breng ware aan de kook en laat ze hierin 5 minuten liggen. Giet ze af en pel ze terwijl ze nog warm zijn. Pureer ze en voeg eventueel een scheutje verse room toe om een smedige resultaat te bekomen. Steek de kaasjes in de fazanten en bind met keukentouw toe. Bak ze in een kookpot goudgeel op alle kanten en laat verder 30 minuten garen. Snij ze in stukken en leg ze op een voorverwarmde schotel. Giet het sap van de snijplank in de pot en voeg de madeira en de peterselie toe en roer bakrestjes los. Giet dit sausje over het vlees en dien met de warme of lauwe kastanje puree op.

Gesmoorde fazantenhen met kastanjepuree is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Kastanjelekkernij
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kastanjerol met chocolade en vanille
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kastanje-chocoladedessert
15 min Nagerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept