Gevogeltecurry met mascarpone

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sperziebonen schoonmaken, wassen en in kokend licht gezouten water 5 minuten blancheren. Afgieten Rode paprika wassen, van zaadlijst ontdoen en in blokjes snijden. Mascarpone mengen met kerriepasta. In pan olie verhitten en hierin de versnipperde ui met de gevogelteblokjes bakken. Goed omroeren. Uitgelekte sperziebonen en paprikablokjes toevoegen en nog 5 minuten laten smoren. Het kerrie-mascarponemengsel toevoegen en het geheel goed mengen en zachtjes verhitten. Op smaak brengen en opdienen met rijst.

Gevogeltecurry met mascarpone is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept