Gevuld kalkoenengebraad met paprikaroom

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schik het diepgevroren gebraad in een ovenschotel. Verdeel er 2 eetl. boter bovenop. Schuif de schotel in een op 225 °C voorverwarmde oven en laat het vlees gedurende 40 min. kleuren. Giet er 200 ml kalfsfond over en verlaag de temperatuur tot 180 °C. Laat nog 1 u 20 min. à 1 u 50 min. verder garen (afhankelijk van de dikte). Bedruip regelmatig met braadvocht. Het vlees is gaar als het uitlopende vocht helder is, wanneer u er met een naald in prikt. Haal het gebraad uit de ovenschotel en laat het rusten terwijl u de saus maakt. Giet de rest van de kalfsfond in de ovenschotel, schraap de braadresten los en giet door een zeef in een pan. Breng aan de kook met de verse kruidenkaas en klop tot een gladde saus. Laat 2 min. goed doorkoken. Roer er de paprikatapenade door en breng op smaak met peper en zout. Bind naar smaak lichtjes met instantsausbinder. Snij het vlees in sneden en dien op met de saus. Geef er gebakken broccolistaafjes bij en kroketjes of aardappelsparretjes.

Gevuld kalkoenengebraad met paprikaroom is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijnsandwich met guacamole en maissalade (advertorial)
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde-paprikaroom met kaasstengels en salade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Varkenslapjes Met Paprikaroom
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholfilet In Paprikaroom
30-60 min -
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept