- Bak de grote blaadjes met 1 eetlepel olijfolie en suiker in een grote pan op een hoog vuur beetgaar in ongeveer 3 minuten.
- Blus met het citroensap.
- Snijd de kleine blaadjes in blokjes en bak ze samen met de sjalot, knoflook, champignons en 1 eetlepel olijfolie gaar in ongeveer 5 minuten. Breng op smaak met peterselie, zout en peper.
- Leg 7 blaadjes witlof dakpansgewijs en vul deze met het paddestoelmengsel.
- Maak een rolletje van de gevulde witlofbladeren en zet deze vast met een stengel lente-ui.
- Herhaal dit met de rest van de witlofblaadjes.
- Leg de witlofrolletjes in een ovenschaal en zet deze ongeveer 10 minuten in een oven van 150?C.
- Bak de porta bella?s in een grote pan, voeg de wortelplakjes toe en bak ze ongeveer 2 minuten.
- Blus met marsala en serveer bij de witlof."}}