Gevulde "galettes”

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De Luikse siroop met de room mengen om hem vloeibaarder te maken. De wafeltjes in de oven plaatsen op 100°C juist om ze te verwarmen en ze hierdoor ook gemakkelijker te kunnen snijden. De wafeltjes met een fijn mes in de lengte plat in twee snijden, de Luikse siroop met de room tussen de wafeltjes smeren met een inox spatel en de wafeltjes sluiten. Lichtjes aandrukken met de palm van de hand om de Luikse siroop goed te verdelen. Op een bord leggen en met cacaopoeder bestrooien door middel van een kleine suikerzeef. Voor een echte Luikse kermissfeer, worden de wafels uit de hand gegeten tot de siroop langs uw vingers drupt!

Gevulde "galettes” is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sloveense yogurttaart met dragon (Jogurtovo Pecivo)
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Marsepeinkusjes
20 min Snack
Bekijk recept
Galettes van krokante maïs
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
POMMES GALETTES
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept