Gevulde Aardappel met Roerei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Boen de aardappelen schoon en dep ze droog. Bestrijk de aardappelen met een kwastje met olie en leg ze op het rooster in de oven. Schakel de oven in op 200?C en pof ze in 60 minuten gaar.
- U kunt de aardappelen ook garen in de magnetron. Leg de ingeprikte aardappel zonder folie in een magnetronschaal en gaar circa 5 minuten op 800 watt. Laat 5 minuten nagaren. Neem de aardappelen uit de oven en snijd er een kapje vanaf. Neem met een lepeltje zoveel kruim uit de aardappelen tot er nog een wand van 1 cm over is. Kruim voor bv. aardappelpuree bewaren.
- Bestrijk de binnenkant met wat boter en zet de aardappelen weer terug in de oven. Klop nu de eieren met peper, zout en room los, Smelt een klein klontje boter op een laag vuur en schenk de eieren in de pan. Strooi de zalm of ham en de kruiden erover en laat het ei al omscheppend bijna helemaal stollen. Neem de aardappelen uit de oven, schep het roerei erin en garneer eventueel met een takje peterselie.

Gevulde Aardappel met Roerei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept