Gevulde aardappels

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kies vier aardappels van gelijke grote. Was ze en kook ze in de schil. Van de schil ontdoen en de aardappels af laten koelen.
- Eenmaal afgekoeld de aardappels voorzichtig voor 3/4 deel uithollen en de eruit gehaalde aardappel prakken.
- Verwarm de oven voor op 180 ?C - Laat de boter in een koekepan smelten. Vuur laag zetten en de mascarpone, gorgonzola en jonge kaas toevoegen. Laat de kaas al roerende langzaam smelten. Breng het kaasmengsel op smaak met zout en peper. Voeg de geprakte aardappel eraan toe. Vul de uitgeholde aardappels en breek boven ieder een ei zonder het eigeel te breken.
- Beboter een ovenschaal, leg de aardappels erin en zet ze in de oven. De aardappels kunnen geserveerd worden als het ei goed gaar is.

Gevulde aardappels is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept