Gevulde appels met walnootspijs en ijs

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal in de keukenmachine de walnoten met de suiker en eiwit tot spijs. Verwarm de oven voor op 180ºC. Was de appels, snijd de kap eraf en hol ze voor de helft uit. Schep in elke appel een lepeltje walnootspijs. Zet de appels met het kapje erop ca. 10 minuten in de hete oven. Laat de appels iets afkoelen. Schep in elke appel een bolletje yoghurtijs en zet de kapjes er weer op. Zet de appels op de borden en verdeel de saus eromheen.

Gevulde appels met walnootspijs en ijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept