Gevulde Bresse Duif

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak de farce aan met de slagroom en breng het op smaak. Meng de blokjes ganzelever, cognac en de rode port erdoor en laat dit even rusten.
- Neem de ontbeende duif, vul hem met de farce en maak hem dicht. De duif braden in boter en in de oven garen. **Voor de saus:** - kook voor de saus de gevogelte fond met de kookroom en voeg de honing toe.

Gevulde Bresse Duif is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En Amandelen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duif Met Amandelen En Uien
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En
30-60 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept