Gestoofde haas

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de haas in stukken of vraag dit aan de poelier. Vermeng de bloem met zout en peper en wentel hierin de haas. Bak het spek uit in een grote pan. Voeg de boter toe en bak hierin de haas rondom bruin. Voeg vervolgens de gehakte sjalotjes, de gekneusde bessen, de laurier en de tijm toe. Blus het geheel met de bouillon en sluit de pan. Stoof de haas gedurende ca. 150 minuten. Voeg de uitjes de laatste 30 minuten toe en bind het stoofvocht met allesbinder of aangemengde bloem. Gestoofde haas met een kool-aardappelschotel. Tip: Vervang zilveruitjes door lente-uitjes of 2 el. verse groene peperkorrels.

Gestoofde haas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkoekjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Filet van haas met verse druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept