Gestoofde zalm in kokossaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Leg de moten zalm naast elkaar in een ovenvaste schaal. Schil de tomaten en snijd ze in vieren. Snijd de paprika in smalle repen. Leg de tomaten en paprika op de vis in de schaal.
- Meng het fijn gesnipperde pepertje met de gemberwortel, de uitgeperste knoflook, zout en peper. Strooi dit over de groenten en de vis.
- Plet de kardamompeultjes en leg deze tussen de groenten.
- Meng de kokosmelk met het citroensap en schenk dit over de vis.
- Zet de schaal gedurende 35 minuten afgedekt in een oven van 180°C. Prik daarna met een mes in de vis om te kijken of deze gaar is. Zet anders de schaal zonder deksel nog even terug in de oven.
- Garneren met mint.
- Serveren met rijst.

Gestoofde zalm in kokossaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept