Gestoomde kipfilet met coulis van rode paprika

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid eerst de paprikacoulis. Verwarm de olie in een stevige braadpan. Bak daarin de sjalot 2 minuten aan tot ze glazig is. Voeg al roerend kerrie, koriander en tijm toe. Doe er de paprika's, gevogeltebouillon, witte wijn, zout en peper bij. Stoof 10 minuten op een middelhoog vuur en roer regelmatig tot de paprika's volledig gaar zijn. Mix vervolgens de paprika's tot een fijne puree met de handmixer of met de keukenrobot. Druk de puree al roerend door een zeef. Voeg er de room aan toe en verwarm de puree lichtjes. Breng eventueel op smaak. Giet er een scheutje citroensap bij en houd de puree warm. Kruid de kipfilets met peper en zout. Stoom ze 12 tot 15 minuten naargelang hun dikte. Verdeel de kipfilets over de borden. Giet er de paprikacoulis over.

Gestoomde kipfilet met coulis van rode paprika is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept