Gestoomde pladijsfilets met een mousseline van Hoe

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

We starten met de saus. De eierdooiers opkloppen op het vuur met het sap van 2 limoentjes en 15 cl Hoegaarden. Kruiden met peper en zout, en afwerken met geklaarde boter. Als men de saus nog wil verzachten, mag men een beetje licht opgeklopte room toevoegen. Terwijl men de saus bereidt, stoomt men de filets in een stoomketel met een goede court-bouillon. De visfilets onderaan het bord schikken. Overgieten met saus. Foreleitjes op de vis leggen, alsook een schijfje limoen, van de schik ontdaan.

Gestoomde pladijsfilets met een mousseline van Hoe is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept