Gestoomde pladijsfilets met mousseline van witbier

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de saus de eierdooiers opkloppen op het vuur met het sap van de limoentjes en de Hoegaarden. Kruiden met peper en zout en afwerken met geklaarde boter. (Om de saus nog te verzachten, een beetje licht opgeklopte room toevoegen.) Ondertussen de filets stomen in een stoomketel met een goede court-bouillon. De visfilets onderaan het bord schikken. Overgieten met saus. Foreleitjes op de vis leggen, alsook een schijfje limoen, van de schil ontdaan. Dit gerecht kan geserveerd worden met gepersileerde aardappeltjes of met hertoginnenpuree.

Gestoomde pladijsfilets met mousseline van witbier is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselmaaltijd met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept