Gestoomde Roodbaarsfilet

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Spoel de vis en dep deze droog, breng 1 liter water met vis bouillon tabletten aan de kook.( stoompan) - Veeg de shi-takes schoon, schil de gemberwortel, en maak de bosuitjes schoon - Snijd de shi-takes en de ham en bosuitjes in dunne reepjes - Rasp de gemberwotel - Leg de gember e, bosui, ham en de shi-takes op de vis in de stoompan .
- Laat 15 minuten stomen tot de vis gaar is - Haal de vis met de ham en groente reepjes uit de pan, en breng de bouilon op smaak met soja saus en sesam olie. En serveer de bouillon er apart bij

Gestoomde Roodbaarsfilet is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept