Gentse Mokken

2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak een kuiltje in de bloem en doe wat zout erin , voeg er de kaneel, bakpoeder, kandij, boter en stroop bij , goed kneden en maak er een bal van.
- Laat deze 1 nacht rusten op een koele plek. - Even voor het bakken vet je de bakplaat in met wat boter en bestuif met wat bloem , vervolgens verdeel je de deegbal in kleine balletjes (ter grootte van een duivenei) - Leg ze op het bakblik en druk ze een weinig plat (laat de nodige ruimte tussen de koekjes) - Bak ze gaar, maar zorg ervoor dat ze licht van kleur blijven.
- BAKTIJD= 10 min op 150°C - Laten afkoelen

Gentse Mokken is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Warme appelpunch met gember
20 min
Bekijk recept
Kinderchoco met mini-marshmallows en Minions vlokken
15 min-
Bekijk recept
Warme amandelchocolade
10 min-
Bekijk recept
Jägertee
15 min
Bekijk recept

Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse waterzooi
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse konijnenbouten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met Gentse mosterd
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept