Gepaneerde varkenslapjes met tomaat en mozzarella

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de varkenslapjes met peper en zout. Wentel ze achtereenvolgens in losgeklopt ei en paneermeel. Bak ze 4 à 5 minuten aan elke kant op een zacht vuur, in boter of olie. Spoel de tomaten. Laat de mozzarella uitlekken. Snij de tomaten en de kaas in plakjes. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en vermeng meteen met de pesto. Schik alles samen op een grote serveerschaal. Serveer meteen.

Gepaneerde varkenslapjes met tomaat en mozzarella is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept