Gepocheerde appeltjes met kaneelijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appels, verwijder het klokhuis. Snijd elk part in 3 schijfjes en besprenkel ze met citroensap. Breng de appelschijfjes met zoveel appelsap dat ze net onderstaan, aan de kook. Pocheer de appeltjes in circa 5 minuten gaar. Schep de appelschijfjes met een schuimspaan uit de pan. Verdeel ze over 4 bordjes. Strooi er wat kaneel over en schep het ijs erbij. 120 kcal per persoon

Gepocheerde appeltjes met kaneelijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept