Gepocheerde Eieren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een pan met warm water klaar om er de gepocheerde eieren in warm te houden. Breng een andere pan met water, zout en de azijn aan de kook. Zorg ervoor dat het heel zachtjes kookt, het oppervlak moet nauwelijks bewegen. Breek een ei in een kopje en laat het heel voorzichtig tegen de rand van de pan in het water glijden. Laat het 3 minuten pocheren. Het water moet niet meer koken. Als het eiwit wat uitloopt, draai het dan met een vork om de dooier. Haal het ei met een schuimspaan uit het water, snijd er eventuele rafelige uiteinden vanaf en laat het in de pan met warm water glijden, waar het wordt warm gehouden tot het gebruik.

Gepocheerde Eieren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept