Gepocheerde eieren op zijn Indisch

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pocheer de eieren drie minuten in water met azijn en wat zout. Plicheer de tomaten, snij ze doormidden en haal de pitjes er uit. Braad de tomaathelften in wat boter. Geef er wat zout en peper over.
- Vul schelpjes met pilafrijst, leg er een gepocheerd ei op, geef er wat indische saus over en leg er een halve gebraden tomaat bij.

Gepocheerde eieren op zijn Indisch is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep op z’n Indisch
20 min
Bekijk recept
Milde vissoep op z'n Indisch
20 min-
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept