Patrijs in witte wijnsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de patrijzen met zout en peper. Leg in iedere patrijs een stukje ui en selderie. Verwarm de boter in een grote pan en bak hierin de patrijzen rondom bruin. Voeg vervolgens de wijn, de geschilde mango's in partjes en de mosterd toe. Sluit de pan en stoof het geheel gedurende ca. 40 minuten. Voeg de crème fraiche, het citroensap en de fijngehakte tuinkruiden de laatste 5 min.toe. Bind zonodig bij met aangemengd aardappelmeel of allesbinder en maak de saus op smaak af met zout en peper. Gestoofde patrijs met witte wijnsaus, worteltjes met doperwtjes en gekookte aardappelen. Tip: Voeg 1 kleingesneden groen paprika toe.

Patrijs in witte wijnsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Patrijs met oranjebloesemhoning
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jonge patrijs in crapaudine, gemarineerd met specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept